LA LLOBA, COL·LECTIU TRANSFEMINISTA ESQUERRA EIXAMPLE/SANT ANTONI

La Lloba

Hola companyxs!

Som el col·lectiu transfeminista La Lloba del Barri de l’Esquerra de l’Eixample-Sant Antoni. Ens definim com a transfeministes perquè posem la mirada en assolir la deconstrucció de gènere. 

Vam néixer fa poquet del comitè de Vaga de Totes del barri  Esquerra de l’Eixample-Sant Antoni i tenim ganes de créixer plegades.

Portem algunes mesos debaten i compartint com voldríem que fos aquest col·lectiu. D’aquí hem plantejat que volem dedicar els primers mesos a la nostra formació, més orientades a l’intern.

DSC_0797

Per això ens proposem treballar per sessions temàtiques de forma autogestionada de mes i mig de durada aproximadament. Volem treballar a nivell teòric i experiencial des del pensament, l’emoció i l’acció.

Per tal de cuidar el grup, les primeres sessions seran obertes amb cert compromís de continuïtat i a la llarga ens anirem tancant.

DSC_0800

Malgrat hem decidit en un inici dedicar més esforços a formar-nos i anar-nos definit com a grup també volem ser presents a les reivindicacions i lluita feminista del barri, la ciutat i d’arreu.

Tenim ganes de teixir plegades un espai ple de complicitats i aprenentatges!!

DSC_0801

Ens trobem els dijous quinzenals a l’Ateneu Entrebanc (Compte Urgell 98).

Si vols saber més vine, escriu, participa!

lalloba.eesa(a)gmail.com

Auuuuuuuuuuuu!

L’Ateneu l’Entrebanc es concep com un espai social, cultural i polític encarat a la lluita veïnal.